/* site map --------------- */ /*---------------no ver widgets en pagina estatica ------*/

dissabte, 6 de setembre del 2014

SANT RAMÓN (43 MTB)


IBPIndex Rutes Garmin Cicloide Wikiloc Track
Recorregut: Pallejà - Sant Vicenç dels Horts - Santa Coloma de Cervelló - Sant Boi de Llobregat - Sant Climent de Llobregat - Torrelles de Llobregat - Santa Coloma de Cervelló - Sant Vicenç dels Horts - Pallejà
Distància Alçada Temps Pista Corriol Asfalt IBP Index
33,03 KM 630,7 M 02H:44' 71 % 6 % 23 % 43 MTB

CIMS: Sant Ramón (294,6 m.) Sant Antoni (351,8 m.)
Sortida de Pallejà per el camí del riu sentit sud fins arribar a la riera de Can Soler, a la Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat per tornar enrere per la antiga carretera fins a la estació de tren de la Colònia Güell per creuar-la i agafar la pista que puja cap a Can Salgado per baixar cap a Can Codina i entrar al barri de Marianao de Sant Boi, fer un tram de la ronda Sant Ramón fins a la carretera de Sant Climent per agafar la pista de pujada a la ermita de Sant Ramón per el camí de les Golbes i la torre de caça.

A dalt, una petita parada per fer un mos i veure un tou de núvols amenaçadors envoltat-nos. Baixada per el corriol del banc fins al pont de fusta de l'Estret de Roques i pujada per el Turó de l'Angla, baixar a les Pedres Blanques per tornar a pujar a Can Cartró, tot fent un tram de l'Anell Verd. Arribem a Cesalpina i seguim per el Pla de les Bruixes fins a la pujada a Sant Antoni. Fem els dos trams de pujada i arribem a la ermita, una petita pausa per observar el paisatge i baixada per el corriol del dipòsit per tornar a agafar la pista que va fins a Sant Roc. Fem el corriol de pujada i baixada cap a la via i fem la entrada al nucli de Sant Vicenç dels Horts. Seguim per dintre del poble i la carretera fins a Pallejà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada